Обуки

Обука за индивудално стручно усовршување на инспекторите – Материјални закони

| Обуки | No Comments
Согласно член 50 став 1 од Законот за инспекциски надзор (“Службен весник РСМ“ бр.102/2019), Државниот инспекторат за транспорт  на ден 24.12.2021 и 27.12.2021 одржи обука за стручно усовршување за секој…